Dr. Denim söker en Digital Visual Merchandiser

Vi söker nu en digital visual merchandiser till varumärkes- och marknadsavdelningen. Ditt fokus i arbetsgruppen kommer att vara att förmedla varumärket till våra ehandelsåterförsäljare i syfte att öka försäljningen.

I det ingår att skapa och förmedla produktinformation och kampanjer anpassade efter respektive ehandlares utbud. Du kommer att ha tät kontakt med flera av våra återförsäljares marknadsavdelningar samt våra egna säljare för att skapa så tilltalande butiker som möjligt för våra gemensamma kunder.

Utöver det så kommer du att i marknadsteamet jobba med att ta fram och anpassa digitalt material för t ex presentationer (både internt och externt), mailutskick, inbjudningar, butiksmaterial och liknande.

För att passa in hos oss krävs att du är en noggrann, nyfiken, flexibel och självgående problemlösare. Du bör vara genuint intresserad av ehandel och analys och ha stark känsla för form och trender.

Vi ser att du kan relatera till Dr. Denim som varumärke och vill vara med att utveckla och förmedla vår varumärkesbild och försäljning globalt. Vi värderar prestigelöshet och god kommunikationsförmåga högt.

 

Vi söker dig som:

  • har mycket god förmåga att designa och leverera digitalt bildinnehåll.
  • har mycket god förståelse för ehandel och dess säljdrivande mekanismer.
  • har god förmåga att situationsanpassa din kommunikation och kan formulera och presentera idéer.
  • har god förmåga att hantera och analysera information.
  • och är självgående och kan hantera och planera din egen tid.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av Magento och/eller andra ehandelsplattformar.

 

Geografiskt område: Göteborg, centrum.

Omfattning: Heltid med start enligt ök.

Ansökan skickas till work@drdenim.com med ämnesraden ”Digital VM”.

Urval sker löpande. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 14 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.