Dr. Denim söker en Planner/Inköpare

Dr Denim söker en Planner/Inköpare med passion för analys, planering, inköp, denim och mode. Vi letar efter dig som brinner för inköp- och varuflödesplanering i modebranschen, har en stor drivkraft och initiativförmåga och motiveras att uppnå mål och goda försäljningsresultat.

Du är en person som tar stort ansvar och ägarskap för dina uppgifter, samt har förmågan att arbeta i flera projekt parallellt. Du tycker också mycket om analys, är noggrann och har ett utpräglat sinne för detaljer.

Som Planner/Inköpare hos Dr Denim ingår du i ett litet team med ansvar för förhandling, inköps- och varuflödesplanering. Du ska säkerställa rätt lagernivåer för respektive produkt, analysera inköpsbehov och lägga ordrar samt bevaka och följa upp leveranser.

Arbetet sker i nära samarbete med våra leverantörer i Asien och Europa och övriga avdelningar i vår Supply Chain för att säkerställa god varuförsörjning. Rollen kräver därmed en mycket god kommunikativ förmåga och att man är en positiv lagspelare som uppskattar att arbeta och att samarbeta i ett högt tempo i en mindre organisation.

Eftersom vår bransch är oerhört snabbrörlig är det även viktigt att uppskatta ett högt tempo, vara både effektiv och flexibel samt att kunna fatta beslut under press.

Det är en fördel om du kan identifiera dig med vårt varumärke. Du ska ha arbetat modebranschen i ett par år och gärna med inköps och varuflödesplanering eller något närliggande arbetsområde.

 

KRAV

  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom textil, ekonomi eller inköp.
  • Du har minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har god analytisk förmåga
  • Din engelska är perfekt både i skrift- och tal.
  • Du har kunskap i MS Office (särskilt Excel)
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem (tidigare arbete i affärssystemet Garp är särskilt meriterande, men inget krav).

 

TJÄNSTEN

Geografiskt område: Göteborg. Det kan även ingå en del resor i tjänsten.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående / enligt överenskommelse

Ansökan skickas till work@drdenim.com, där CV samt personligt brev bifogas ansökan som separata filer. Ange ”Inköpare/Planner” i ämnesraden.

Deadline för ansökan är 17/2-2019. Urval sker löpande (även under ansökningstiden).

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 


Dr. Denim är ett denimmärke med hela världen som marknad. Sedan 2004 har Dr. Denim varit på jakt efter den perfekta balansen mellan kreativ stil och smart enkelhet för att skapa världens främsta ’affordable premium denim’. Every day is a denim day.