Dr. Denim söker en Logistikadministratör

Vi söker en administratör för att förstärka vår logistikavdelning.

Tjänsten är administrativ med arbetsuppgifter inom ingående samt utgående logistik globalt. Här innefattas kontroll och uppföljning av inleveranser med uppdateringar i vårt affärssystem GARP, dokumenthantering till dess att sändningen finns på lager, hantering av exportremburser, upprättande av leveransplaner samt förmedling av leveransplaner. I tjänsten ingår även övrig administration som att fakturera fraktavgifter, attestera fakturor och därtill liknande uppgifter.


Som person är du driven och har ett stort intresse för logistik och varuflöden. Vi ser även att du är noggrann, ansvarstagande, självgående och effektiv i små team.

 

KRAV

Du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet inom Logistik och/ eller kundsupport samt har studerat Logistik vidare efter gymnasium.

Du har avancerade kunskaper inom Excel och är van att jobba i affärssystem.

Din engelska är perfekt i både skrift och tal.

 

TJÄNSTEN

Geografiskt område: Göteborg

Tjänsten är på heltid. Anställningen är visstid 12 månader, med chans till förlängning.

Tillträde enl. överenskommelse.

Deadline för ansökan: 31:e Augusti

Ansökan skickas till: work@drdenimjeans.com med tydlig ref: LOGISTICS ADMINISTRATOR i ämnesraden samt bifogade filer med CV och Personligt brev.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju, och det kommer att ske löpande.


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.