Join Dr. Denim

These are the current job openings, if they are listed they are still open! However, if you feel we'd be a good fit we always like to hear from you regardless of position.
Drop us a line at work@drdenim.com 


2020.01.28 Dr. Denim söker en Marketing Team Lead

Dr. Denim söker en person med erfarenhet av projektledning inom marknadsföring och varumärkesutveckling till rollen som Marketing Team Lead. Rollens främsta funktion är att operativt leda Dr. Denims Marketing-team med ett helhetsansvar för Dr. Denims marknadsföring.  

Read more and apply


2020.01.22 Dr. Denim söker en mönsterkonstruktör

Som mönsterkonstruktör kommer du i första hand arbeta med mönsterframtagning i Lectra Modaris, mönsterjusteringar, framtagning av måttlistor, avmätning av prover, deltagande vid avprovningar samt relaterade arbetsuppgifter så som kommunikation med leverantörer och övriga i inköpsteamet som du har ett nära samarbete med.

Read more and apply


 2019.12.04 Dr. Denim söker en Redovisningsekonom 

Som Redovisningsekonom hos Dr. Denim kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete som kräver noggrannhet, engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla.

Read more and apply


   2019.09.16 Dr. Denim söker en designer

Dr. Denim söker en designer till bolagets design/inköpsteam med fokus på de produktgrupper som ligger utanför denim så som trikå, vävt, stickat och liknande. Rollen sträcker sig från trend- /omvärldsbevakning till framtagande av färgkartor, skiss av plagg och framtagande av teknisk spec, och därefter överlämning till mönsterkonstruktör som tar vid och utvecklar passform.

Read more and apply


 2019.08.28 Dr. Denim söker en Provmodell Herr 

 Dr. Denim söker en provmodell för storlek M

Read more and apply


 2018.10.23 Jeans provmodell size 34"/XL

Dr. Denim söker en provmodell för storlekarna XL/34. 
Vi går igenom våra passformar och vill göra våra jeans ännu bättre.