Dr. Denim söker en Sales rep till showroom och store

Dr. Denim söker en ambitiös person med erfarenhet av försäljning till heltidstjänsten som Sales Representative Showroom & Store. Arbetet utgår från Stockholm där du arbetar holistiskt med försäljning – du ansvarar dels över försäljningen till Dr. Denim’s återförsäljare i hela distrikt nordöstra Sverige (från Örebro i söder till Kiruna i norr, Stockholm inkluderat) och i lika stor utsträckning arbetar du med försäljning i Dr. Denim’s två egna butiker i Stockholm där du ger konsumenter det absolut bästa bemötandet. Sammantaget har du ett varierat jobb där försäljning och personiga möten står i centrum. De två olika miljöerna kompletterar varandra och stärker dig som säljare – arbetet i retailmiljö ger dig en exceptionellt stark kunskap om Dr. Denim’s produkter och sortiment, och gör dig till en ännu starkare säljare i mötet med Dr. Denim’s återförsäljare.

Du som söker motiveras av att skapa personliga kontakter och att jobba med uppföljning av resultat. Du är självgående och engagerad, driven och analytisk. Och du älskar naturligtvis jeans.

Tjänsten innebär bland annat:

  • Omfattande kontakt med återförsäljare och butiksbesök och kundkvällar i hela distriktet
  • Rådgivning till återförsäljare kring varuflödesplanering baserat på kundbehov
  • Kollektionspresentation och införsäljningsmöten
  • Försäljning på Dr. Denim’s egna försäljningsytor
  • Medverkande vid mässor, visningar och andra event så som t.ex. sample sales
  • Försäljningsanalys och rapportering
  • Uppföljning av resultat och budget

 

KRAV

Erfarenhet av försäljning i modebranschen.

Din svenska är flytande i skrift och tal, och din engelska är mycket god.

B-körkort.

Möjlighet att tillbringa en stor del av arbetstiden resande i syfte att besöka återförsäljare, delta på mässor, och andra relevanta resor.

 

ANSÖKAN

CV + personligt brev skickas till work@drdenim.com med ”sales rep” i ämnesraden.

Tillträde: omgående / enligt ö.k.

Urval görs löpande. Endast de som kallas till intervju kontaktas.

 

 

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där dina bidrag och din entreprenöriella proaktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim kan du vara en del av ett unikt samarbetsvänligt klimat där det inte bara finns utrymme för personlig utveckling utan där du också växer med företaget. Hos oss värdesätts pragmatiska idéer och smarta lösningar.

Grundpelarna för vårt team work är respekt, professionalism och personligt ansvarstagande.

Stockholm + Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg och har ca. 35 anställda. I Stockholm har vi ett showroom/säljkontor som jobbar tätt med huvudkontoret i Göteborg. Vi är ett internationellt företag med hög ambitionsnivå.