Dr. Denim söker en Mönsterkonstruktör

Som mönsterkonstruktör kommer du i första hand arbeta med mönsterframtagning i Lectra Modaris, mönsterjusteringar, framtagning av måttlistor, avmätning av prover, deltagande vid avprovningar samt relaterade arbetsuppgifter så som kommunikation med leverantörer och övriga i inköpsteamet som du har ett nära samarbete med. Det är viktigt att du trivs med flexibilitet och variation i dina arbetsuppgifter och att du har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du som söker:

  • Har en relevant utbildning
  • Är van användare av Lectra Modaris, Adobe Illustrator och Microsoft Excel
  • Är en positiv person
  • Är noggrann
  • Kan arbeta självständigt och ihop med kollegor
  • Är van vid att leverera resultat i en ambitiös miljö
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av denim är meriterande

---- 

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim kan du vara en del av ett unikt sammarbetsvänligt klimat där det inte bara finns utrymme för personlig utveckling utan där du också växer med företaget. Hos oss värdesätts pragmatiska idéer och smartness väger tyngst.

Grundpelarna för vårt team work är respekt, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt ganska mysiga huvudkontor finns i Göteborg och har 35+ anställda. Vi är ett internationellt företag och mestadels pratas svenska och engelska i korridorerna.

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denim nördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga och snälla och ibland på lite dåligt humör, vi är som vi är.

---- 

Geografiskt område: Göteborg.

Tillträde: enligt ö.k.

Anställningen är tidsbegränsad till 12 månader.

Ansökan skickas till work@drdenim.com, där CV och personligt brev bifogas.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju; urval görs löpande.