Dr. Denim söker en Marketing Assistant 

 

Vi erbjuder en tjänst som Marketing Assistant i Dr. Denims Brand-team. Tjänsten innebär till stor del att ta hand om all fotografering som görs, med koordination, modellkontakter, styling, praktiskt genomförande samt tillhörande efterarbete och administration för lifestyle-fotograferingar, produktbilder i studio och pack shots. Vidare innebär den att vara delaktig i olika typer av marknadsaktiviteter och events och att bidra till hela teamets fortgående arbete. 

För att passa in hos oss krävs att du är en driven och självgående problemlösare med stort modeintresse och god känsla för styling. Vi ser att du har ett tydligt visuellt intresse, att du kan relatera till Dr. Denim som varumärke och vill vara delaktig i att utveckla och förmedla vår varumärkesbild. Vi värderar prestigelöshet och god kommunikationsförmåga högt.

 

KRAV

  • Stylingerfarenhet 
  • Photoshopkunskap
  • Körkort
  • Erfarenhet av visual merchandising online/ehandel är ett plus

 

Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 5e maj.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 

Geografiskt område: Göteborg, centrum

Ansökan skickas till: work@drdenim.com med ämnesraden ”Marketing Assistant”.

 


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.