Dr. Denim söker en Redovisningsekonom

Som Redovisningsekonom hos Dr. Denim kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete som kräver noggrannhet, engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Företagskulturen och verksamheten är entreprenöriell och arbetet sker i en internationell miljö med kunder och leverantörer över hela världen. Du blir en viktig del i ett litet team där du arbetar med en bredd av uppgifter och där samarbetsförmåga, flexibilitet och prestigelöshet är viktiga ingredienser. Du rapporterar till Dr. Denim’s Accounting & Finance Team Lead.


Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:

  • Löpande bokföring
  • Kund- & leverantörsreskontra
  • Rapportering av moms, skatter och avgifter
  • Månadsavstämningar
  • Löneadministration
  • Identifiera och implementera förbättringar i finansiella processer
  • Förberedande bokslutsarbete
  • Bistå vid den årliga revisionen

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat två år eller mer inom ekonomi/revision. Tidigare erfarenheter inom löneadministration, controlling, moms och bokslut är meriterande.

Du är van att ta ett eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du är mycket noggrann, affärsmässig och professionell i hur du tar dig an dina uppgifter.

Du har en god förmåga att se och förstå sammanhang och fatta rätt beslut därefter. Ditt öga för detaljer gör att du har en förmåga kvalitetssäkra och vidareutveckla det löpande arbetet på avdelningen och i hela organisationen. För rätt person finns det mycket potential till utveckling i rollen.

Formella krav
Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och eller redovisning från högskola/universitet eller yrkesutbildning

Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet

Din svenska och engelska är perfekt både i skrift och tal

Du har mycket god kunskap i MS Office och särskilt Excel

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem (tidigare arbete i affärssystemet Garp är särskilt meriterande, men inget krav)

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt
Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim kan du vara en del av ett unikt sammarbetsvänligt klimat där det inte bara finns utrymme för personlig utveckling utan där du också växer med företaget. Hos oss värdesätts pragmatiska idéer och smartness väger tyngst.

Grundpelarna för vårt team work är respekt, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt huvudkontor finns i Göteborg och har 35+ anställda. Vi är ett internationellt företag och mestadels pratas svenska och engelska i korridorerna.

Office life
Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denim nördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga och snälla och, ja vi är som vi är helt enkelt.

Tjänsten
Geografiskt område: Göteborg.
Tillträde: snarast möjligt.
Ansökan skickas till work@drdenim.com
Vi kontaktar endast de som kallas till intervju; urval görs löpande.