Dr. Denim söker en Denimutvecklare

Dr. Denim söker en erfaren, kreativ och ambitiös denimutvecklare.

 

Som produktutvecklare ingår du i Dr. Denim’s design- och inköpsteam som ansvarar för design,  inköp, sortiments- och varuflödesplanering, produktutveckling mm. Du ansvarar för utveckling av alla denimprodukter och rapporterar till Dr Denims design- och inköpschef. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor i design- och inköpsteamet och med Dr. Denims leverantörer i Asien och Europa.

Det är viktigt att du kan identifiera dig med Dr. Denim, att du har stor materialkunskap och känsla för tvättar och tyger. Du har arbetat med produktutveckling till både kille och tjej och är lika hemma bland tyger, tvättar och detaljer som du är i omvärldsbevakning och framåtblick. Det är naturligt för dig att identifiera och agera på kommersiella möjligheter – du motiveras lika mycket av att uppnå mål och goda försäljningsresultat som av att utveckla världens bästa prisvärda denim.

Du har drivkraft och initiativförmåga samtidigt är du flexibel, prestigelös, har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är en positiv lagspelare som uppskattar att arbeta och att samarbeta i ett högt tempo i en tajt organisation. Du är bra på att strukturera ditt arbete och ta ditt arbete i mål.

 

KRAV

  • Du har relevant utbildning.
  • Du har 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Du brinner för denim – din kunskap och din passion är stor.
  • Din engelska och svenska är perfekt både i skrift- och tal.
  • Du är hemma i Adobe Illustrator och Officepaketet.
  • Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg.

 

ANSÖKAN

CV + personligt brev skickas till work@drdenim.com med ”Product developer denim” i ämnesraden.

Tillträde: omgående / enligt ö.k.

Urval görs löpande, vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 

ORT

Göteborg


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.