DR. DENIM SÖKER 

Logistikassistent

 

OM DR. DENIM

Dr. Denim grundades 2004 och är ett denimmärke med hela världen som marknad. Dr. Denim är en ägarledd koncern som som strävar  efter att bli världens mest uppskattade prismedvetna denimmärke. Every day is a denim day.

 

TJÄNSTEN

Dr. Denim söker en ambitiös, flexibel, driven och noggrann person till en instegsroll på vår logistikavdelning. Vi söker dig som nyligen är klar med din utbildning eller har arbetat inom Supply Chain, Logistik, Inköp eller Planning i upp till 3 år.

Du har ett intresse för att arbeta strukturerat och lära dig processer samt en vilja att bidra till förbättringsarbete. Du är en stark utförare som känner ägarskap över dina uppgifter och alltid har en naturlig nyfikenhet för nästa steg och helheten.

Rollen innebär ansvar för uppgifter i de processer som är nödvändiga för Dr. Denims varuförsörjning, flöden och försäljning, och innebär tvärfunktionellt arbete över logistik- och ekonomiavdelningen.

Tjänsten innefattar administration av in- och utleveranser, hantering av import- och export-dokumentation, leveransbevakning, hantering av inkommande och utgående fakturor samt arbete i leverantörsreskontran. Tjänsten kommer även innefatta leveransbevakning och transportbokningar samt uppföljning på relaterade kostnader. Arbetet utförs till stor del i affärssystemet Garp, Office 365 (främst excel) och i leverantörsportaler.

Till rollen söker vi en lagspelare som har ett genuint intresse för flöden inom Supply chain. Du har även en förmåga att hantera många ärenden, samtidigt som du är noggrann och har en känsla för siffror.

ORT

Göteborg

KRAV

Du har 1–3 års relevant arbetslivserfarenhet

Du har relevant utbildning inom Logistik, Supply Chain eller Inköp

Din engelska och svenska är perfekt både i skrift- och tal

God vana av att arbeta i affärssystem och Excel är meriterande

Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg.

 

ANSÖKAN

Ansökan skickas till work@drdenim.com med ” Logistikassistent” i ämnesraden. Inkludera CV och personligt brev.

Tillträde: omgående / enligt ö.k.

Urval görs löpande. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 13 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.