Dr. Denim söker en erfaren Deniminköpare

Vi söker en erfaren och driven inköpare av denim med passion för denim, mode och trender med ansvar för alla denimprodukter till tjej och kille.

Kreativitet är lika viktigt som en förmåga att leverera snabbt & effektivt.

Du bör motiveras av att arbeta i ett litet tight team bestående av inköpsassistent, juniorinköpare, mönsterkonstruktör och designer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med Wholesale och Marknad.  Du bör också motiveras av inköps och varuflödespanering.

 Det är viktigt att du kan identifiera dig med vårt varumärke, att du har stor materialkunskap gällande denim och dessutom kunskap gällande tvättar, behandlingar etc. Du ska ha arbetat med denim till både kille och tjej och också med inköps och varuflödesplanering.

 Du har stor drivkraft och initiativförmåga, en god analytisk förmåga och motiveras av att uppnå mål och goda försäljningsresultat. Samtidigt är du flexibel, prestigelös, har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är en positiv lagspelare som uppskattar att arbeta och att samarbeta i ett högt tempo i en liten organisation. Eftersom vår bransch är oerhört snabbrörlig är det viktigt att uppskatta ett högt tempo och att kunna fatta beslut under press.

 

KRAV

  • Du har textilekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Du har 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har stor denimkunskap
  • Din engelska är perfekt både i skrift- och tal
  • Du har kunskap i MS Office och gärna i vårt affärssystem GARP 

 

TJÄNSTEN

Som inköpare ingår du i ett team med ansvar för förhandling, inköp, varuflödesplanering, sortimentsplanering och produktutveckling för alla varugrupper inom denim. Du ansvarar också för leverantörsval, avtal och prissättning. Du ska säkerställa marginalkrav mot satt budget. I tjänsten ingår även resor. Arbetet sker i nära samarbete med våra leverantörer i Asien och Europa.

Geografiskt område: Göteborg, centrum

Omfattning: Heltid med tillträde enl. ök.

Ansökan skickas till work@drdenim.com med ämnesraden ”Deniminköpare”.

Urval sker löpande. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.