Dr. Denim söker en Logistics Coordinator

Dr. Denim söker dig som har ett genuint intresse för flöden inom Supply chain och är redo att ta nästa steg i rollen som Logistics Coordinator.

I denna tjänst förväntas du ha en helhetsöverblick över Dr Denims globala varuförsörjning med kundens behov i fokus. Du kommer att ansvara för att

  • Leveranser når sina mål på rätt sätt i rätt tid
  • Dr Denim´s 3PL-lager såväl som leverantörer, speditörer, tullombud och tullverket får korrekt information i tid

Vi söker en team-player som enkelt kan koordinera olika uppgifter och tvärfunktionellt med övriga avdelningar. Att driva förbättringsarbete inom varuförsörjningen är något som kommer naturligt för dig.

Som person är du ambitiös, flexibel, driven och noggrann med ett helhetsperspektiv. Du har även en förmåga att hantera många ärenden, samtidigt som du är noggrann och har en känsla för siffror. Du är analytisk och kan enkelt ta till dig data och omforma den till beslutsunderlag. Du har ett intresse för att arbeta strukturerat, dokumentera processer samt är en stark utförare som känner ägarskap och ansvar över sina uppgifter.

Vi söker dig som är utbildad logistiker och/eller har en examen/gått yrkeshögskola inom ekonomi, Logistik, Supply chain eller motsvarande.

Du har 3-5 års relevant erfarenhet inom Supply Chain, Logistik, eller Planning.

Sammanfattningsvis så innefattar tjänsten administration av in- och utleveranser, hantering av import- och export-dokumentation, leveransbevakning, hantering av inkommande och utgående fakturor. Arbetet utförs till stor del i affärssystemet Garp, Office 365 (främst excel) och i leverantörsportaler. Det är meriterande om du har erfarenhet av tullager och importremburser.

---- 

Utmanande + samarbetsvänligt + roligt + business case orienterat + dynamiskt

Att jobba på Dr. Denim är allt det och mer därtill. Från smarta initiativ som blir till framgångsrika projekt till förslag som aldrig ser solens ljus, är arbetsmiljön omväxlande och snabb. Vi är en platt organisation där dina bidrag och entreprenöriella pro-aktivitet är drivkraften som tar oss framåt. Hos Dr. Denim kan du vara en del av ett unikt sammarbetsvänligt klimat där det inte bara finns utrymme för personlig utveckling utan där du också växer med företaget. Hos oss värdesätts pragmatiska idéer och smartness väger tyngst.

Grundpelarna för vårt team work är respekt, professionalism och personligt ansvarstagande.

Göteborg

Vårt ganska mysiga huvudkontor finns i Göteborg och har 35+ anställda. Vi är ett internationellt företag och mestadels pratas svenska och engelska i korridorerna.

Office life

Vi är en grym grupp karismatiska människor från hela Sverige och världen. Vi är klättrare, gamers, skidåkare, denim nördar, löpare, musiker, cyklister, skejtare. Vi är familjer, singlar, gifta, sambos, särbos. Vi är trevliga och snälla och ibland på lite dåligt humör, vi är som vi är.

---- 

Ort: Göteborg

Krav: Du har 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet

Du har relevant utbildning inom Logistik, Supply Chain eller Inköp

Din engelska och svenska är perfekt både i skrift och tal

God vana av att arbeta i affärssystem och Excel.

Du har möjlighet att arbeta på heltid i Göteborg.

Ansökan: Senaste ansökningsdatum: 2019-07-28. Ansökan skickas till work@drdenim.com med ” Logistics Coordinator” i ämnesraden. Inkludera CV och personligt brev.

Tillträde: omgående / enligt ö.k.

Urval görs löpande. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.