Dr. Denim söker Butikschef i Göteborg 

 

 

TJÄNSTEN

Vi erbjuder en spännande tjänst som butikschef i Dr. Denims flaggskeppsbutik på Magasinsgatan 20 i Göteborg. Som butikschef ansvarar du för att driva butiken i enlighet med Dr. Denims varumärkeslöfte och mot varumärkets affärsmål. Du ansvarar för daglig butiksdrift, aktiviteter i butik, budget, inköp, resultat, försäljning och personal. 

 

DIN PROFIL 

Vi söker dig som känner dig hemma och kan identifiera dig med Dr. Denims identitet och vara en lokal ambassadör för varumärket.

Du arbetar idag som butikschef och tycker om försäljning såväl som ledarskap. Du har en god förståelse för Dr. Denims uttryck och motiveras av att arbeta resultatorienterat och målinriktat.

Vi värdesätter prestigelöshet och självständighet kombinerat med entreprenörsanda. God förståelse för IT är också viktigt. Som person är du målinriktad, analytisk och en naturlig beslutsfattare. 

 

Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 2e april.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.

 

Geografiskt område: Göteborg, centrum

Ansökan skickas till: work@drdenim.com med ämnesrad ”BC Göteborg”.

 


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.